Equip de professionals

Equip de professionals

Catalonia Adventures

Catalonia Adventures, som un equip de tècnics esportius en muntanya i escalada, guies de muntanya, escalada i descens de barrancs, especialitzats en esports de muntanya i formació esportiva amb més de 30 anys d’experiència.

Catalonia Adventures està inscrita en el cens d’organitzadors d’activitats físicoesportives en el medi natural amb el número C-475.

Els tècnics esportius de Catalonia Adventures estan inscrits en el registre oficial de professionals de l’esport de Catalunya.

El nostre lema es gaudeix de les activitats de muntanya i els esports a la natura amb la màxima seguretat.

Els tècnics esportius de Catalonia Adventures t’assessoraran en les millors activitats que puguis realitzar en funció del grup, nivell i experiència. Posarem tot l’entusiasme i professionalitat en facilitar-te en tot el possible la teva activitat en l’àmbit esportiu, diversió i seguretat.

¿Perquè contractar els serveis amb Catalonia Adventures?

Un guia de muntanya és un tècnic esportiu en muntanya i escalada, titulació atorgada pel Ministeri d’educació, cultura i esports. Es tracta de la màxima titulació oficial per a realitzar guiatges en el medi natural i esports a muntanya.

Els guies de Catalonia Adventures, ús proporcionaran seguretat i confiança, adaptaran l’activitat a les vostres capacitats, us proporcionaran el material necessari i adequat i us facilitaran seguretat en els terrenys o espais on us pugueu sentir insegurs o en dificultats.

Els guies de Catalonia Adventures us ensenyaran a conèixer l’entorn en el qual us moveu, compartiran amb vosaltres els seus coneixements i experiència, us aconsellaran i guiaran en les vostres experiències donant valor als coneixements que ja teniu i aneu adquirint.

Els guies de Catalonia Adventures es convertiran en la persona de màxima confiança al llarg de l’activitat o experiència que realitzeu.

Cataloniaadventures

Marià Pérez

Gerent Catalonia Adventures
Tècnic esportiu Guia de Muntanya (Acompanyant).
Tècnic esportiu Guia de Barrancs.

Registre oficial de professionals de l’esport català 019200
Tècnic OFF III treballs d’altura (ANETVA)

Currículum esportiu

Cataloniaadventures

Pau Pérez

Guía de Catalonia Adventures
Tècnic esportiu en excursionisme
Tècnic esportiu en Barranquisme

Registre oficial professional de l’esport català 024225

Curs d’instructor de Marxa Nòrdica
Curs AFF paracaigudista
Open wáter PADI
Advanced PADI
Curs de kayak de mar

Currículum esportiu

Seguretat

El nostre equip de professionals compta amb totes les titulacions requerides per dur a terme totes les activitats que oferim juntament amb material professional i homologat per aquestes.

Treballem amb les millors marques de material professional per a totes les nostres activitats amb les homologacions requerides i controls de qualitat.

Portem 30 anys de dedicació als esports de muntanya sense cap incident remarcable.

 

Política de cancel·lació:

  • Cancel·lació amb més de 4 dies 100% reembossament.
  • Cancel·lació entre 2 i 4 dies 50% reembossament.
  • Cancel·lació 48 hores abans de l’activitat sense reembossament.
  • No presentar-se a la hora acordada sense reembossament.